2014. nov. 3.

Kritika §16

The changes in my life
blog link


Design: Kék, kék, kék... Mindenhol a kék dominál, tudom hogy neked nagyon tetszik ez a szín, de párosítsd más színekkel, akár pasztel-színekkel,a világoskék rózsaszín és fehér. Természetesen mintákkal,még tovább lehet fokozni ezt a hatást. Az a kis idézet : Próbálj úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozz onnan ahonnan elmentél.! Miért kell oda? Ha nagyon meg akarod tartani akkor tedd be egy szövegdobozba. Itt is visszatérnek a minden blogon megszokott szövegdobozok, menük, és a zsúfoltság itt sem hiányzik. Töröld azokat a pontokat amire már nincs szükséged, és így gyorsabban fog betöltődni az oldalad és frissebb kisugárzása lesz. 
10/5

Miért tetszik neked annyira ez a betűtípus és miért mindenhol ezt használod?
Fejléc: Villanások, felhők, pamacsok, kék és rózsaszín, visszatérő betűtípus, és valamilyen város,mosódott arcok, maszkok (?) .
Ezek a címkék illenének a fejlécedre. Magad készítetted, vagy valakitől rendelted?
Nekem nem tetszik, zsúfolt, se a színvilága, a betűtípus sem.
10/5
Történet: Alapjaiban a történeted alapja ahogy gyorsan-gyorsan átnéztem a történeted, ugyan az mint amit a Hannah Montana c. sorozatban már átéltünk, mivel a történeted is arról szól, hogy bekerült a Hannah Montana sorozatba, vagyis a 2. részből ezt olvastam ki. 
Nem fogott meg a történeted,és sok, sok helyesírási hibád van és sok érthetetlen mondat is helyett kapott. pl: apum mindig vigyázott ránk ő vállalta el a menedzseri feladatokat, ami azt jelenti, hogy ő lett attól a „fellépéstől” kezdve az én menedzserem. (De nem magyaráztad el hogy mi az a menedzser) És ezen kívül még vannak hibáid,de ez volt a legelső amit észrevettem, a 2. mondatod...
10/6


30/16 

Remélem a kritikám építő jellegű volt, és nem bántottalak meg semmivel.

Nincsenek megjegyzések: